Είμαστε δίπλα στο παιδί, χτίζοντας μια ουσιαστική σχέση μαζί του

Η ιστορία μας

Το όραμά μας ξεκίνησε με την επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά και οι εφήβοι αισθάνονται ασφάλεια και στήριξη, και μέσα στο οποίο μπορούν να αναπτύσσουν διαρκώς τις ικανότητές τους, να μαθαίνουν τις κατάλληλες δεξιότητες ώστε να αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής, και να εξελίσσονται σε ψυχολογικά υγιή άτομα.

Κάθε παιδί είναι μοναδικό και έχει το δικό του πρότυπο ανάπτυξης. Για αυτόν τον λόγο, είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε παιδιού και οικογένειας.

Πιστεύουμε στη σημασία της ψυχικής υγείας στην παιδική ηλικία και των εφηβικών χρόνων. Είναι απαραίτητο για εμάς να παρέχουμε στήριξη και τα κατάλληλα εργαλεία για να βοηθήσουμε τα παιδιά και τους εφήβους να αναπτύξουν ψυχολογική ευεξία, να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και να κατακτήσουν το μέλλον τους με αυτοπεποίθηση.

Το Κέντρο μας είναι περισσότερο από ένα μέρος εργασίας για εμάς. Είναι ένα έμπρακτο κομμάτι της αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη των παιδιών και των εφήβων, και της πίστης μας ότι κάθε παιδί μπορεί να διακριθεί και να επιτύχει σε κάθε πτυχή της ζωής του. Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε και να βοηθήσουμε στην πορεία σας προς την ψυχική ευημερία και την επιτυχία, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει το καλύτερο.

Τα παιδιά είναι σαν τα λουλούδια. Έχουν ανάγκη από φροντίδα και αγάπη για να ανθίσουν.